Routebeschrijving CAK

Wilt u persoonlijk langskomen op ons kantoor? Maak dan altijd eerst (telefonisch) een afspraak!

Ons bezoekadres is:
Prinses Beatrixlaan 7
2595 AK Den Haag

Telefoon: (088) 711 40 09

Routebeschrijving per auto

Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht:

  • Neem op de A12 afslag 2 richting Centrum/route zuid/Station Centraal. Houd rechts en sla op de kruising rechtsaf naar de Juliana van Stolberglaan.
  • Neem op de Juliana van Stolberglaan na ongeveer 400 meter de eerste afslag naar rechts. Dit is de Prinses Beatrixlaan.
  • Ons gebouw bevindt zich aan uw rechterhand.

Parkeren bij het CAK

Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s van bezoekers is helaas beperkt. Wilt u doorgeven aan uw contactpersoon of u met de auto komt? Voor de parkeerplaats volgt u de bovengenoemde routebeschrijving. Vervolgens:

  • Ons gebouw bevindt zich aan uw rechterhand.
  • Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf de Jan Pietersz. Coenstraat in. Aan uw rechterzijde is de ingang voor het buitenparkeerterrein. 

Parkeren in de omgeving

In de omgeving van ons gebouw bevinden zich parkeerplaatsen waarvoor u moet betalen.

Tip: Ons gebouw is vlakbij de halte Beatrixkwartier van Randstadrail. Het is daarom handig om te parkeren bij één van de P&R-parkeerplaatsen bij Randstadrailstations en daar de Randstadrail te nemen tot halte Beatrixkwartier. U kunt bijvoorbeeld parkeren bij P&R NS-station Den Haag Laan van NOI, Van Alphenstraat 102 TO, 2274 NE Den Haag.

Met openbaar vervoer

Ons gebouw is op circa 10 à 15 minuten loopafstand van de NS-stations Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI verwijderd. Vanaf de NS-stations Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI kunt u gebruik maken van de Randstadraillijnen 3 en 4 naar de halte Beaxtrixkwartier. Voor een individueel advies over hoe u ons per openbaar vervoer het gemakkelijkst kunt bereiken, verwijzen wij u naar www.9292.nl (externe website).