Inloggen voor Wtcg

Wat is DigiD?

Bij het CAK kunt u voor de Wtcg 2013 inloggen met uw DigiD inlogcode. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet. Heeft u ingelogd met DigiD? Dan komt u in het CAK klantportaal. Via het klantportaal kunt u snel en gemakkelijk zelf uw gegevens bekijken en wijzigen. U kunt alleen inloggen voor uw gegevens voor de Wtcg 2013. Voor Zorg Thuis en Zorg met Verblijf is het nog niet mogelijk.

DigiD (spreek uit: ‘Die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op aanvraag ontvangt u van DigiD hiervoor een inlogcode. Voortaan kunt u met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen. 

Het CAK wil door middel van het klantportaal u zo goed mogelijk van dienst zijn. In het CAK klantportaal kunt u zelf uw gegevens wijzigen, extra informatie aanvragen over uw Wtcg beschikking of een aanvraag doen om in aanmerking te komen voor de algemene tegemoetkoming Wtcg 2013.

U heeft een beschikking ontvangen en u wilt inloggen op het klantportaal

  • Houd uw DigiD inlogcode en wachtwoord bij de hand.
  • Ga naar het klantportaal en klik op "Ga verder naar de inlogpagina van DigiD".
  • Er opent een DigiD-scherm. Vul uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • Vervolgens komt u in het klantportaal. U kunt nu uw gegevens voor de Wtcg 2013 bekijken en wijzigen.

Hier kunt u inloggen op het klantportaal van het CAK.

U heeft geen beschikking ontvangen en u wilt inloggen op het klantportaal

Logt u voor de eerste keer in op het klantportaal? Dan moet u zich eenmalig registreren. De eerste keer dat u inlogt met DigiD wordt er gevraagd een aantal gegevens in te vullen. Houd de volgende gegevens bij de hand:

  • Uw burgerservicenummer. Dit is uw persoonsnummer dat op uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs staat. Het burgerservicenummer vervangt het sofinummer.
  • Uw rekeningnummer.
  • Uw persoonsgegevens en het adres waar u de post wilt ontvangen.

Heeft u geen DigiD inlogcode?

Dan kunt u deze aanvragen op de site van DigiD. Dat kan op de site http://www.digid.nl/aanvragen/ (andere website). 

Heeft u de DigiD inlogcode aangevraagd? Dan moet u uw DigiD activeren. Dan kan op de site http://www.digid.nl/activeren/ (andere website).

Heeft u vragen over DigiD? Kijk dan op http://www.digid.nl/vraag-en-antwoord/ (andere website).

Klantportaal bekijken

U kunt het klantportaal het beste bekijken met de internetbrowser Mozilla Firefox 7.0 of Internet Explorer 8.0 of hoger. Maakt u gebruik van Internet Explorer? Dan kan de opmaak van de pagina’s afwijken. Gebruikt u een andere internetbrowser? Dan kunnen wij de (volledige) werking van het portaal niet garanderen.