De kennisgeving

Een kennisgeving is een brief waarin wij u laten weten dat wij uw gegevens in onze administratie hebben opgenomen. Wij hebben die gegevens ontvangen via uw zorgaanbieder of uw gemeente omdat u zorg heeft ontvangen. De gegevens hebben we gecontroleerd bij de Basisregistratie Personen (BRP).

Goed controleren

De informatie in de kennisgeving gebruiken wij bij de berekening van uw eigen bijdrage. Het is daarom belangrijk om de gegevens in de kennisgeving goed te controleren. Staan er onjuistheden in? Geef de wijzigingen dan zo snel mogelijk door.

Heeft u wel een kennisgeving ontvangen, maar maakt u geen gebruik van hulp of ondersteuning thuis? Dan komt dat omdat wij verplicht zijn om door te geven dat wij uw gegevens van uw zorgaanbieder of gemeente hebben ontvangen. U ontvangt dan geen factuur van ons.

Meestgestelde vragen over dit onderwerp

Wanneer krijg ik een beschikking? Hoe wijzig ik mijn persoonsgegevens? Ik voer geen huishouden met mijn huisgenoot, maar zijn/haar inkomen staat wel op de beschikking. Wat moet ik doen? Hoe lang mag het CAK nog een eigen bijdrage in rekening brengen?