Ik werk bij een zorgaanbieder

Als zorgaanbieder bent u een belangrijke schakel in de keten. Tijdige, juiste en volledige aanlevering van zorggegevens zorgt ervoor dat onze klant in één keer en op tijd een correcte factuur ontvangt. Als u tijdig aanlevert, heeft u nog tijd om eventuele gegevens die niet geaccepteerd worden te corrigeren. Het CAK faciliteert u hierbij door middel van de aanleverkalender (14-01-2016, pdf, 24 kb). Op deze kalender ziet u de snelle, tijdige en uiterste aanleverdata voor het aanleveren van zorggegevens. 

Aanleveren gegevens

Als zorgaanbieder levert u zorggegevens aan via ons Extranet. U kunt dit op twee manieren doen: via de ZA Standaard of via de applicatie CORFU. De ZA Standaard is bedoeld voor aanlevering van grote klant- en productiegegevens. U kunt ZA bestanden aanleveren via het Ketenportaal. CORFU staat voor CAK Online Registratie Functionaliteit en is bedoeld om op eenvoudige wijze gegevens per klant aan te leveren. Via deze webapplicatie kunt u vanuit iedere willekeurige locatie zorggegevens direct in ons systeem registreren en raadplegen. 

Hier vindt u meer informatie over de keten, het aanleveren van gegevens, wet- en regelgeving en de contactgegevens van het CAK.