Archief

Informatie van de overheid en publieke dienstverleners moet goed vindbaar zijn. Zowel informatie van nu als van vroeger. Daarom worden oude pagina’s van het CAK bewaard. Wilt u weten wat er eerder stond op deze website? Bekijk dan het archief.

Waarom een archief van webpagina’s?

Oude informatie kan belangrijk zijn voor onze geschiedenis of cultuur. Ook kunnen burgers en bedrijven rechten ontlenen aan de informatie op een website van de overheid of een publieke dienstverlener. In een rechtszaak bijvoorbeeld kan informatie van websites als bewijsmiddel worden gebruikt. Daarom worden oude pagina’s van deze website bewaard.

Hoe werkt het archief?

Dagelijks wordt een kopie gemaakt van de website hetcak.nl. Wilt u weten wat er eerder stond op deze website? Bekijk dan het archief op archiefweb.eu.

U kunt het archief op twee manieren gebruiken:

  • U kunt door de site navigeren op een bepaalde dag in het verleden, door op de kalender (in de grijze balk links op het scherm) een datum te selecteren. U kunt teruggaan tot 11 december 2019.
  • Via de zoekbalk (onder de kalender) kunt u de site doorzoeken.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.