Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

Bezoekadres

Wilt u langskomen op ons kantoor? We staan u graag te woord. Maak wel eerst telefonisch een afspraak. Dit hoeft niet als u een Schengenverklaring of Engelstalige medicijnverklaring nodig heeft. Dan kunt u langskomen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Let op

  • Bij de reservering of bij binnenkomst krijgt iedereen een gezondheidscheck (pdf, 32 kB, 03-02-2021) van een medewerker. Daarvoor beantwoordt u een aantal vragen, bijvoorbeeld of u koorts heeft. Beantwoordt u 1 van de vragen met ‘ja’? Maak dan geen afspraak. Of annuleer de afspraak.
     
  • Het is verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes van het CAK. Dit doen wij om de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Wij verzoeken u daarom om bij binnenkomst in ons gebouw een mondkapje te dragen.

 

Voor informatie over onze bereikbaarheid en maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, bekijk het bericht: informatie CAK over het coronavirus.

Identificatiebewijs meenemen

Bij uw bezoek moet u zich identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Neem daarom altijd uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mee.

Schengenverklaring of Engelstalige medicijnverklaring

Voor een Schengenverklaring of Engelstalige medicijnverklaring kunt u zonder afspraak langskomen. Dat kan op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Ons bezoekadres

Prinses Beatrixlaan 7
2595 AK Den Haag

Routebeschrijving

telefoon-(1).png

Let op

Dit nummer is alleen voor bezoekers en leveranciers. Bent u een klant van het CAK en heeft u een vraag? Bel dan naar een van onze informatienummers.

 

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.