Contactformulier

U kunt hier uw vraag stellen, een wijziging doorgeven of een klacht indienen.

Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of dossier? Kies dan bij de vraag 'Is het een persoonlijke vraag?' voor Ja. Dan kunnen wij u sneller helpen.

Let op

Dit formulier is alleen voor de regelingen Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Medicijnen mee op reis. Gebruik voor andere regelingen ons contactformulier Zvw.

 

Bent u een bewindvoerder of curator van een Wmo- of Wlz-klant? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier voor bewindvoerders en curatoren.

 

Het CAK gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u te helpen met uw vraag, wijziging of klacht. Lees meer over uw privacy (nieuw venster).

De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u verder.

Let op! Het invulveld 'Bericht' svp alleen gebruiken bij een korte boodschap, die niet langer uitvalt dan het invulvenster. Maak bij een langer bericht gebruik van de optie 'Bijlage toevoegen'.

 

 

 

 

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.
Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy