Jaarmagazine 2018

Het CAK Jaarmagazine 2018 is uit. De mooiste artikelen en interviews hebben we uitgelicht. Zo kunt u ze overzichtelijk online lezen. Liever het hele CAK jaarverslag 2018 bekijken? Download het jaarmagazine dan hieronder. 

Het complete jaarmagazine lezen?

Wilt u ons jaarmagazine in zijn geheel bekijken? Download het jaarmagazine (01-09-2019, pdf, 3,5Mb). Of klik op de afbeelding hieronder.

Artikelen en interviews:

Invoering van abonnementstarief

Per 1 januari 2019 geldt abonnementstarief voor de Wmo. Welke kansen biedt dat?
Lees artikel

Sociaal maatschappelijk verantwoord incasseren

Circa 1,4 miljoen Nederlandse huishoudens hebben problematische schulden of lopen het risico daarop. Drie visies over maatschappelijk verantwoord incasseren.
Naar interview

Digitale inclusie

De overheid en de maatschappij digitaliseren snel, terwijl 4 miljoen Nederlanders niet digitaal vaardig zijn. Wat is daar aan te doen?
Lees artikel

Pilot schuldhulpverlening Amsterdam:

Het CAK werkt op locatie samen met de gemeente Amsterdam om mensen uit de wanbetalersregeling te ondersteunen. Lukt dat?
Lees artikel

Interview raad van advies:

Eenvoudig en geruisloos al je administratieve zaken regelen met het CAK: volgens Lea Bouwmeester en Marc Lenselink moet dit haalbaar zijn. “Het momentum is nu.”
Naar interview

 

 

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.