Over het CAK

Ons land kent goede sociale voorzieningen en goede zorg. Het CAK draagt hier met trots aan bij. Dit doen wij door in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wetten en regelgeving uit te voeren.

Voor 1,5 miljoen Nederlanders is het CAK één van de gezichten van de overheid. Wet­ en regelgeving vertalen we consequent naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening. Zodat onze klanten weten waar ze aan toe zijn.

Voor mensen in kwetsbare situaties zetten we bovendien een stapje extra. Bijvoorbeeld voor mensen die in een complexe situatie verkeren, vanwege schulden of omdat zij digitaal niet goed mee komen. Daar waar nodig geven we hen extra zorg en aandacht.

Soms is maatwerk nodig, omdat een situatie niet alledaags is. Onze beslissingen en onze dienstverlening komen dan op een afgewogen en rechtvaardige manier tot stand. Met oog voor de menselijke maat.

 

Bekijk alle cijfers over onze taken en regelingen.

 

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.