Daniëlle van der Vliet nieuwe bestuursvoorzitter CAK

Daniëlle van der Vliet is per 1 september benoemd tot bestuursvoorzitter van het CAK. De afgelopen periode was ze waarnemend bestuursvoorzitter.

Daniëlle van der Vliet: "Bij het CAK werken we elke dag Danielle van der Vlietaan snelle, foutloze en gemakkelijke dienstverlening. De afgelopen periode heb ik een goed beeld gekregen van dynamiek en maatschappelijke relevantie van de vraagstukken bij het CAK. Bijvoorbeeld als het gaat om de invoering van het abonnementstarief voor de eigen bijdrage voor de Wmo. Of hoe we onze dienstverlening toespitsen op mensen in kwetsbare situaties, zoals mensen met schulden. Ik verheug me erop als voorzitter verder bij te dragen aan de dienstverlening voor Nederlandse burgers."

Daniëlle van der Vliet is sinds september 2018 lid van de Raad van Bestuur van het CAK. Daarvoor deed ze ruim 25 jaar ervaring op in de zakelijke dienstverlening. Voor haar dienstverband bij het CAK vervulde ze verschillende bestuurlijke rollen bij Rabobank.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.