CAK zoekt leden Cliëntenraad

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste nieuwe leden voor de Cliëntenraad die bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie en het verbeteren van onze dienstverlening. Als lid van de Cliëntenraad adviseert u over belangrijke onderwerpen waarbij altijd één belang centraal staat: dat van de klant.
De Cliëntenraad praat en denkt vanuit de gemeenschappelijke belangen van klanten mee over de gang van zaken binnen onze organisatie. U geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de Raad van Bestuur over alle onderwerpen die van belang zijn voor de dienstverlening.
 
Meer weten? Bekijk de vacature lid Cliëntenraad

Over het CAK

Als publieke dienstverlener voeren wij regelingen uit in opdracht van de overheid. We vertalen wetten en regels naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening. Of het nu gaat om de berekening van een eigen bijdrage voor hulp in het huishouden of de afgifte van een Schengenverklaring; de persoonlijke situatie van de klant vormt het uitgangspunt en eenvoud en gemak staan centraal.

Wij staan daarom niet alleen voor zorgvuldige en betrouwbare uitvoering van regelingen, maar ook voor heldere en tijdige voorlichting, duidelijke en goed vindbare informatie en een snel antwoord op vragen.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.