Gedupeerden kinderopvangtoeslag

Ouders die zijn gedupeerd door de problemen met de kinderopvangtoeslag hoeven schulden bij overheidsinstanties niet meer te betalen. Het kabinet wil dat deze ouders een nieuwe start kunnen maken in hun leven. Dat heeft demissionair staatssecretaris Van Huffelen van Financiën bekendgemaakt. Het CAK geeft hier ook gehoor aan.

Als u zich als gedupeerde bij de Belastingdienst Toeslagen heeft gemeld, dan hoeft u niets meer te doen. De Belastingdienst Toeslagen geeft aan ons door dat u zich gemeld heeft als gedupeerde. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk bericht van ons. Daarin leest u hoe het verder gaat.

Heeft u in de tussentijd vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Tip

Bent u nog niet bekend bij de Belastingdienst Toeslagen als gedupeerde?​ Meldt u zich dan bij het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag. Zij hebben uw gegevens nodig om uw aanmelding volledig te maken.

Heeft u snel hulp nodig? Omdat u bijvoorbeeld uit uw huis dreigt te worden gezet? Lees dan op de website van de Belastingdienst Toeslagen wat u kunt doen.
 

Meer informatie

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.