Hulp nodig bij online dienstverlening?

Via Mijn CAK regelt u veel zaken gemakkelijk zelf. Bijvoorbeeld het wijzigen van uw postadres of rekeningnummer, het bekijken van facturen of het aanvragen van een betalingsregeling. Komt u er niet helemaal uit en heeft u hulp nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen of langsgaan bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek bij u in de buurt.

Hier staan bibliotheekmedewerkers klaar die u persoonlijk en gratis verder helpen met vragen over online diensten van het CAK of andere publieke dienstverleners zoals de Belastingdienst, SVB en het UWV.

Hulp in de buurt

Het Informatiepunt Digitale Overheid is een initiatief van de Manifestgroep (waar ook het CAK aan meedoet) in samenwerking met openbare bibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek (KB). Inmiddels zijn er 200 informatiepunten. Eind 2022 kunt u terecht bij zo’n 400 informatiepunten verspreid over bibliotheken in heel Nederland.

Kijk op de site Informatiepunt Digitale Overheid voor een punt bij u in de buurt.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.