Routebeschrijving

Adres (bezoek alleen volgens afspraak):

CAK
Prinses Beatrixlaan 7
2595 AK DEN HAAG

Let op

Bij uw bezoek moet u zich identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Neem daarom altijd uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mee.

Routebeschrijving per auto

Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht:

  • Neem op de A12 afslag 2 richting Centrum/route zuid/Station Centraal. Houd rechts en sla op de kruising rechtsaf naar de Juliana van Stolberglaan.
  • Neem op de Juliana van Stolberglaan na ongeveer 400 meter de eerste afslag naar rechts. Dit is de Prinses Beatrixlaan.
  • Ons gebouw bevindt zich aan uw rechterhand.

Parkeren bij het CAK

Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s van bezoekers is helaas beperkt. Wilt u aan uw contactpersoon doorgeven of u met de auto komt? En zo ja, wat uw kenteken is. Voor de parkeerplaats volgt u de bovengenoemde routebeschrijving.

Parkeren in de omgeving

In de omgeving van ons gebouw bevinden zich parkeerplaatsen waarvoor u moet betalen.

Tip

Ons gebouw is vlakbij de halte Beatrixkwartier van Randstadrail. Het is daarom handig om te parkeren bij één van de P&R-parkeerplaatsen bij Randstadrailstations en daar de Randstadrail te nemen tot halte Beatrixkwartier. U kunt bijvoorbeeld parkeren bij P&R NS-station Den Haag Laan van NOI, Van Alphenstraat 102 TO, 2274 NE Den Haag.

Met openbaar vervoer

Ons gebouw ligt op 10 à 15 minuten loopafstand van de NS-stations Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI. Vanaf de NS-stations Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI kunt u gebruik maken van de Randstadraillijnen 3 en 4 naar de halte Beaxtrixkwartier. Plan uw reis van tevoren met www.9292.nl.  

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.