Hoe moet ik de verdragsbijdrage voor mijn gezinsleden betalen?

Wij sturen u aan het begin van ieder jaar een factuur. Zijn uw gezinsleden in de loop van het jaar meeverzekerd? Dan ontvangt u een factuur, zodra wij uw gezinsleden hebben geregistreerd.

Op de factuur staan uw gezinsleden genoemd en de verdragsbijdrage die u voor hen moet betalen. Het jaarbedrag verdelen wij over de overblijvende maanden van het jaar. U betaalt de bijdrage dan in termijnen aan ons.

Correctiefactuur

Is er een wijziging in uw gezin? Bijvoorbeeld een afmelding of aanmelding van een gezinslid? Dan krijgt u van ons een correctiefactuur. U betaalt dan minder of meer verdragsbijdrage. Als u ons de wijziging aan het einde van het jaar meldt, krijgt u geen correctiefactuur meer. Wij verrekenen dan de te veel of te weinig betaalde verdragsbijdrage in de jaarafrekening. U krijgt ieder jaar voor 1 april een jaarafrekening over het vorige jaar.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.