Hoe kan ik kosten voor medische zorg declareren?

U kunt alleen declareren met uw declaratieformulier

U kunt bij ons een declaratie indienen met het declaratieformulier en de originele zorgnota's. Klopt de nota? En valt de zorg binnen het basispakket van de Zorgverzekeringswet? Dan keren we de vergoeding aan u uit. Als u genoeg saldo heeft dan betalen we het hele bedrag. En soms voor een deel: maximaal tot de hoogte van uw rekeningsaldo. Wij betalen het restbedrag dan aan u uit, wanneer u weer saldo heeft. 

Wij vergoeden alleen zorg uit het basispakket

​Wij controleren of de zorg die u gehad heeft in aanmerking komt voor vergoeding. We kijken of het om verzekerde zorg gaat, dus zorg uit het basispakket. Zorg die niet in het basispakket zit vergoeden wij niet. 

Stuur het formulier met uw handtekening naar ons op, via de post

Vul het declaratieformulier helemaal in en zet uw handtekening. Stuur daarna het formulier met uw originele zorgnota’s naar:

CAK
Antwoordnummer 91037
2509 VC DEN HAAG

Eon postzegel is niet nodig. Vergeet niet de originele nota's mee te sturen. Anders kunnen wij uw declaratie niet verwerken.

Lees ook: Hoe kom ik aan een declaratieformulier?

Let op

Wij verwerken alleen declaraties met een handtekening van de gemoedsbezwaarde. Ondertekent iemand anders de declaratie? Dan hebben wij ook een ondertekende machtiging nodig van degene namens wie gedeclareerd wordt. Zonder machtiging vergoeden wij geen declaraties. 

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.