Ik ga binnen 2 weken op reis. Kan ik nog een verklaring laten waarmerken?

Schengenverklaring

Voor reizen met een Schengenverklaring kunt u het volgende doen:

  • De ingevulde en ondertekende verklaring als bijlage sturen via het formulier Schengenverklaring opsturen. De gewaarmerkte Schengenverklaring ontvangt u per e-mail.
  • Op werkdagen langskomen tussen 09.00 en 12.00 uur met de ingevulde en ondertekende verklaring. Wij helpen u direct. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Bekijk onze openingstijden.

Spoedverzoek Schengenverklaring

Vertrekt u binnen 2 werkdagen en heeft u de verklaring via het contactformulier gestuurd? Bel dan ons gratis telefoonnummer 0800 – 2108 en houd het referentienummer bij de hand dat u van ons gekregen heeft. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Engelstalige medicijnverklaring

Voor reizen binnen twee weken met een Engelstalige medicijnverklaring moet u het volgende doen: 

  • Op werkdagen langskomen tussen 09.00 en 12.00 uur. U neemt de ingevulde en ondertekende verklaring mee zodat wij u direct kunnen helpen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Bekijk onze openingstijden.

Let op

Een Engelstalige medicijnverklaring nemen wij alleen in behandeling met de originele handtekening van de huisarts. Kopieën, scans of digitale versies van de verklaring kunnen wij niet verwerken.

Geeft de ambassade aan dat u de verklaring moet legaliseren? Dan kunt u na uw bezoek aan het CAK  door naar de rechtbank voor een Apostillestempel. Of u gaat naar het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Zelf online regelen

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.