Medicijnen mee op reis

Gebruikt u medicijnen en gaat u op reis? Dan is het belangrijk dat u weet of u een verklaring nodig heeft. Wij kunnen u hierbij helpen.

Heb ik een medicijnverklaring nodig?

Dat hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist. Vul de Medicijnen mee op reis-hulp in en u weet wat u moet doen. U vult hiervoor maximaal 3 vragen in.

Ga naar Medicijnen mee op reis-hulp

Meestgestelde vragen

Vertrek binnen enkele dagen. Wat kan ik doen?
Wanneer ontvang ik mijn goedgekeurde verklaring van het CAK?

Andere veelgestelde vragen

Medicijnverklaring laten goedkeuren

Stuur uw verklaring digitaal naar ons op. 

Wij bekijken de digitaal ontvangen verklaringen meerdere keren per dag. We zorgen dat u de verklaring op tijd ontvangt. Als het erg druk is met aanvragen, kan het zijn dat u de verklaring pas 24 uur voor uw vertrek ontvangt.
 

Let op

De originele handtekening van uw (huis)arts moet op elke pagina van de verklaring staan. Kopieën of scans van de verklaring behandelen wij niet.

Stuur uw verklaring via de post naar ons op:
CAK
Postbus 84015
2508 AA Den Haag

Doe dat 2 weken voor uw vertrekdatum. U ontvangt uw goedgekeurde verklaring dan altijd op tijd van ons via de post. Dat is uiterlijk een paar dagen voor uw vertrekdatum.

Vertrekt u al over enkele dagen? Dan kunt u bij ons langskomen, op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur op Prinses Beatrixlaan 7 in Den Haag. Wij helpen u dan direct. 

Ik ga naar Aruba of Curaçao.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.