Gedupeerden toeslagenaffaire

Gedupeerden van de toeslagenaffaire hoeven schulden die ze hebben bij overheidsinstanties niet meer te betalen. Dat heeft demissionair staatssecretaris Van Huffelen van Financiën bekendgemaakt. Het CAK geeft hier ook gehoor aan. 

De Belastingdienst geeft aan het CAK door wie gedupeerde is. Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij contact met u op.

Bent u gedupeerde van de toeslagenaffaire en heeft u bij de regeling wanbetalers een bedrag openstaan? Of ontvangt u bericht van ons? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Nog niet bekend bij de Belastingdienst als gedupeerde?​ Dan adviseren wij dit snel te doen. Meer informatie kunt u vinden op de speciale website van de Belastingdienst

Kijk voor veelgestelde vragen over de kinderopvangtoeslagaffaire bij Vragen en antwoorden.

Bent u gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire? En betaalt u een hogere premie omdat u in de regeling wanbetalers zit? Dan geven we graag antwoord op mogelijke vragen die u heeft.

Lees meer over vragen en antwoorden

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.