Wijzigingen doorgeven

U kunt veranderingen in uw gegevens alleen via brief aan ons doorgeven. Laat het ons op tijd weten als u bijvoorbeeld uit dienst gaat: bij pensioen, ontslag of een andere baan. Is uw inkomen onregelmatig of te weinig om onze premie mee te betalen? Dan zorgen wij dat u betaalverzoeken van het CJIB ontvangt.

Stuur ook een bewijs mee, zoals een kopie van uw ontslagbrief of de beslissing van uw uitkeringsinstantie.

Stuur uw brief en het bewijs naar:

CAK
Antwoordnummer 91036
2509 VC Den Haag

Het juiste adres

Zorg dat uw adres altijd goed geregistreerd staat bij uw gemeente. Dan hoeft u ons geen adreswijziging te sturen op het moment dat u verhuist. Een extra postadres moet u (of uw bewindvoerder) wel aan het CAK doorgeven. Zo voorkomt u dat u belangrijke brieven van ons mist.

Nee, dat kan helaas niet.

Als het mogelijk is, laten wij de premie altijd inhouden op uw inkomen. Kunnen wij de premie niet laten inhouden? Dan krijgt u van ons betaalverzoeken via het CJIB.

Lees ook: Hoe moet ik de premie betalen?

Als uw werkgever failliet is gegaan, kan hij de premie niet meer van uw inkomen betalen. Uw werkgever moet tot de datum van het faillissement (uitspraak van de rechter) wel blijven betalen.

Daarna moet u de premie zelf aan ons betalen. Als het kan, laten wij de premie weer inhouden op uw loon of uitkering. Kan dit niet? Dan ontvangt u iedere maand een betaalverzoek van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Hiermee kunt u de premie aan ons  betalen.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.