Let op! Later bericht van het CAK over uw eigen bijdrage in 2020.

Door een technisch probleem in onze systemen heeft nog niet iedereen facturen voor de eigen bijdrage ontvangen. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk een persoonlijk bericht te sturen.

De komende maanden versturen wij stap voor stap de facturen. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Onze excuses voor het ongemak.

Let op

Door een probleem in onze systemen is het mogelijk dat u facturen voor de eigen bijdrage van het CAK in één maand ontvangt.

U moet dan in één keer over meerdere maanden betalen.  Bijvoorbeeld over januari, februari, en maart. Dat is 3 x € 19,- = € 57,-. 

Houd hier rekening mee. Bijvoorbeeld door alvast € 19,- per maand opzij te zetten. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Onze excuses voor het ongemak.

Facturen in delen betalen

Wilt u de facturen liever in delen betalen? Geen probleem, dat begrijpen wij. Het is altijd mogelijk om gratis een betalingsregeling met het CAK af te spreken, zodra u facturen heeft ontvangen. Dit bieden wij aan om betalingsproblemen te voorkomen.

Lees meer over de Wmo in 2020

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.