Wij zoeken uw verhaal

Deel uw verhaal

Uw verhaal delen met andere klanten? Tips of adviezen voor mensen in vergelijkbare situaties?

Bij het CAK werken we met mensen voor mensen. We regelen het graag goed voor u. En we willen ervoor zorgen dat altijd alles duidelijk voor u is. Ieder mens is uniek en elk verhaal is uniek. Graag geven we u het podium om ook uw verhaal te vertellen. Niet alleen over de ervaringen met het CAK, maar ook uw persoonlijke zorgverhaal.

Laat uw stem horen: het inspireert anderen en geeft hen tips hoe ze bepaalde zaken kunnen aanpakken.  

Van uw verhaal kunnen wij leren. En andere klanten kunnen hiervan leren. Kortom, we horen graag van u!

We helpen u bij het schrijven van uw verhaal. Er staat bovendien een professionele fotograaf voor u klaar als we uw verhaal plaatsen en we nemen de tijd voor een mooie fotoshoot van u. Deze foto’s plaatsen we bij het artikel op onze website en u ontvangt ze voor eigen gebruik.

Twijfelt u of uw verhaal geschikt is? Neem in ieder geval contact met ons op; we bespreken het graag met u.

Naar welke verhalen zijn wij op zoek?

U weet bijvoorbeeld als geen ander hoe het is om een kind te hebben met een handicap of welke invloed het op uw dagelijkse leven heeft om de administratie van uw ouders te doen. U ervaart aan den lijve wat het betekent om dagelijks medicijnen te hebben, ook als u op reis gaat.

Heeft u een verhaal?  Stuur dan een e-mail naar klantenpanel@hetcak.nl.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.