We nemen de tijd voor een telefoongesprek

Als medewerker van het Klant Contact Center en klachtbehandelaar heeft Mirjam inmiddels al veel klanten van het CAK aan de telefoon gehad. “Mijn doel is bereikt als de klant aan het eind van een gesprek met een tevreden gevoel ophangt.”

“Klanten bellen met verschillende vragen. ‘Waarom krijg ik post van jullie?’, ‘Wat moet ik straks precies betalen?’ en bijvoorbeeld ‘Hoe is mijn eigen bijdrage berekend?’ De meeste vragen kunnen wij op ons Klant Contact Centrum direct beantwoorden. Als dit niet lukt, gaat de vraag naar gespecialiseerde medewerkers die de klant terugbellen. Dan krijgt de klant alsnog binnen een aantal dagen antwoord van ons. We doen onze uiterste best om iedere vraag zorgvuldig te behandelen.”

Ik ben tevreden als mijn klant aan het eind van het gesprek tevreden ophangt.

“We vinden het belangrijk om de klant centraal te zetten. Daarom toon ik altijd begrip en stel ik me flexibel op. Ik vind het prettig en belangrijk om een medemens te helpen. En dat wordt ook van ons verwacht bij het CAK. We nemen de tijd voor onze klanten; bij ons is niemand een nummer.”

Tips die ik wil meegeven

  • 1Houd altijd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Dan kunnen we uw gegevens snel vinden.
  • 2Zet uw vragen eerst even op papier voor uzelf. Zo weet u zeker dat u alle vragen tijdens het gesprek stelt.
  • 3Neem uw tijd voor het gesprek met onze medewerkers. Het gaat soms om complexe zaken. We vinden het geen probleem om informatie te herhalen als dat nodig is.
  • 4Houd altijd pen en papier bij de hand bij moeilijke kwesties, zodat u direct aantekeningen kunt maken. Dan kunt u na het gesprek de antwoorden teruglezen.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.