Sprookjesachtige kunst in atrium van CAK

Het atrium van het CAK in Den Haag hangt vol met kunstwerken in de sprookjesachtige stijl van de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. De schilderijen, het keramiek en de objecten zijn gemaakt op dagbestedingslocaties van de Gemiva-SVG Groep door mensen met een beperking. Dinsdag 29 mei 2018 om 15.00 uur opent bestuursvoorzitter Daan Hoefsmit de expositie.

Aandacht voor Hundertwasserproject

Met de expositie wil de Gemiva-SVG Groep aandacht vragen voor het Hundertwasserproject: de bouw van een nieuw dagbestedingsgebouw in de kleurrijke stijl van Hundertwasser op het terrein van Swetterhage in Zoetermeer. Daar wonen en werken 320 mensen met een verstandelijke beperking. De Gemiva-SVG Groep wil de meerkosten van het Hundertwassergebouw bij elkaar brengen met sponsoropbrengsten.

De Hundertwasserkunst is tot eind augustus vrij te bewonderen in ons gebouw. Wandel gerust even bij ons binnen als u in de buurt bent.

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.