Schengenverklaring opsturen

Met dit formulier stuurt u de ingevulde Schengenverklaring met handtekening van de (huis)arts naar ons. Scan de verklaring en voeg deze toe als bijlage. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een e-mail.

Reist u naar Aruba of Curaçao? Gebruik dan dit formulier om de Engelstalige medicijnverklaring naar ons te sturen. Geef in het veld Opmerking aan of u naar Aruba óf Curaçao reist. Reist u naar beide landen? Vul dan voor elk land een apart formulier in.

Let op

Vanwege grote drukte kan het zijn dat u de verklaring pas de dag voor vertrek ontvangt. Wij vragen u alleen te bellen in de volgende situaties:

  • U heeft 24 uur voor vertrek nog geen verklaring van ons ontvangen. Bel ons op 0800-2108.
  • U vertrekt binnen 24 uur. Stuur uw ingevulde verklaring op met onderstaand formulier. Bel dan 0800-2108.
U kunt ons op werkdagen bellen van 8.30 tot 17.00 uur. Houd het kenmerk van de bevestigingsmail bij de hand. Dit kenmerk komt in beeld nadat u het formulier heeft verstuurd.

Velden met een * zijn verplicht.

Geslacht*
Wilt u een bevestiging op uw e-mailadres ontvangen?*

Uw privacy

Het CAK gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de aanvraag te beoordelen. Lees meer over uw privacy.

 

 

 

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.