Vernieuwde facturen Wmo

Onze facturen voor de Wmo zijn vernieuwd. Zo is het uiterlijk veranderd. En hebben wij de teksten herschreven. Dit hebben wij gedaan om de factuur duidelijker en overzichtelijker te maken.

Wij hebben afgelopen maanden waardevolle reacties ontvangen om onze facturen te verbeteren. Wij willen u daarvoor bedanken.

Heeft u nog verbetersuggesties of is er iets niet duidelijk? Dan horen wij dat graag van u. U kunt dit aan ons doorgeven via ons contactformulier. Zo kunnen wij blijven werken aan eenvoud en gemak.

 

Meest gestelde vragen over dit onderwerp

Dat kan met een automatische incasso. Het hangt van uw situatie af hoe u deze automatische incasso aan ons kunt doorgeven.

Lees meer over automatische incasso doorgeven

U kunt de factuur voor uw eigen bijdrage op 3 manieren betalen:

  1. U kunt de eigen bijdrage automatisch betalen. U geeft ons dan toestemming om het bedrag op de factuur van uw rekening af te schrijven.
  2. U betaalt met de acceptgiro die bij de factuur zit. Vul de ontbrekende gegevens in en zet uw handtekening. Stuur de acceptgiro naar uw bank.
  3. U kunt het bedrag ook zelf overmaken op ons rekeningnummer. Bijvoorbeeld via internetbankieren. Vermeld bij uw betaling altijd het factuurnummer of het betalingskenmerk van de acceptgiro.

 

Ontvangt u zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of beschermd wonen? Dan kunnen wij de eigen bijdrage ook inhouden op uw uitkering of pensioen.

Lees meer over automatisch betalen

Elke regeling heeft een eigen rekeningnummer.

Lees meer over rekeningnummers

Uw zorgaanbieder of gemeente geeft een wijziging van uw zorg of ondersteuning direct aan ons door.

Staan er onverhoopt toch onjuiste gegevens op uw beschikking of factuur? Dan kunt u aan ons de onjuiste zorggevens doorgeven.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u verder.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy