Gemeente Tilburg en CAK werken samen bij schuldhulpverlening

De gemeente Tilburg gaat samen met het CAK mensen in kaart brengen die nog niet bij de gemeentelijke schuldhulpverlening hebben aangeklopt, maar daarbij mogelijk wel gebaat zijn. Het doel van deze proactieve aanpak is om daarmee hulp te bieden voordat schulden ontstaan.

Het CAK ziet zichzelf als schuldeiser verantwoordelijk om te voorkomen dat mensen steeds grotere schulden krijgen. Het CAK streeft naar een persoonsgerichte benadering, waarbij er rekening wordt gehouden met de individuele situatie van de klant.

Hierbij werken wij nauw samen met verschillende partijen. Wilt u meer weten over hoe u als gemeente met het CAK kunt optrekken in het aanpakken van schulden? Neem dan contact op met uw relatiemanager.

Meer over de aanpak van de gemeente Tilburg leest u in het artikel Tilburg experimenteert met aanvullende schuldhulp van Binnenlands Bestuur (externe website).

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.