Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

Bellen

Bij de Servicedesk Ketenpartners kunt u terecht voor zakelijke vragen. Bijvoorbeeld over het aanleveren van gegevens, het opvoeren van parameters of tarieven, of vragen over activatiecodes en een nieuw wachtwoord.

Let op

De Servicedesk Ketenpartners van het CAK volgt de maatregelen en het advies van de overheid rondom het coronavirus nauwgezet op. Om deze reden zijn wij op werkdagen telefonisch beperkt bereikbaar. Wij adviseren u om per e-mail contact met ons op te nemen. Uw mail beantwoorden wij binnen 5 werkdagen.

Wilt u toch graag telefonisch contact? Geef dit dan per mail aan ons door. Vermeld in uw mail het nummer waarop wij u kunnen bereiken. Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op.

Bent u partner van het CAK via een van de onderstaande regelingen? Dan belt u: 088- 711 4888. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

  • Wmo
  • Wlz

Als u partner van het CAK bent via een van de volgende regelingen, dan belt u: 0800 – 5028. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.

  • Wanbetalers
  • Onverzekerden
  • Onverzekerbare vreemdelingen
  • Subsidieregeling medisch noodzakelijke zorg aan onverzekerden
     

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.