Inloggen op Mijn CAK Zakelijk

Binnen de beveiligde omgeving van Mijn CAK Zakelijk kunt u gegevens bij het CAK aanleveren. Wilt u Wmo-gegevens over zorgjaar 2020 aanleveren? Vul dan hieronder het nieuw aanvraagformulier in. 

Aanleveren voor zorgjaar 2020

Voor het aanleveren gegevens 2020 vindt u in Mijn CAK Zakelijk de nieuwe applicaties:

  • Gemeentelijk tarief opgeven 
  • Minimabeleid invoeren 
  • Start/-stopberichten invoeren (handmatig)
  • Vrijstelling opgeven

Inloggen op Mijn CAK Zakelijk op Mijn CAK Zakelijk.

Let op

Wegens een storing met het vrijstellingenscherm is het momenteel niet mogelijk om vrijstellingen op te voeren. Wij doen ons best dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Let op

De Servicedesk Ketenpartners van het CAK volgt de maatregelen en het advies van de overheid rondom het coronavirus nauwgezet op. Om deze reden zijn wij vanaf 23 maart telefonisch beperkt bereikbaar. Wij adviseren u om per e-mail contact met ons op te nemen. Uw mail beantwoorden wij binnen 5 werkdagen.

Wilt u toch graag telefonisch contact? Geef dit dan per mail aan ons door. Vermeld in uw mail het nummer waarop wij u kunnen bereiken. Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op.

U kunt Mijn CAK Zakelijk alleen gebruiken met de volgende browsers:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

Toegang Mijn CAK Zakelijk in 2020

Wilt u Wmo-gegevens over zorgjaar 2020 aanleveren? Vul dan het nieuwe aanvraagformulier voor Mijn CAK Zakelijk (29-11-2019, pdf, 561 kB) in.

 

 

Waar zoekt u naar?

Tip: vul één of twee woorden in voor het beste resultaat.

De website van het CAK maakt gebruik van cookies.


Wij kunnen u dan zo goed mogelijk helpen. Het accepteren van cookies zorgt ervoor dat deze website goed werkt en dat wij onze website steeds kunnen verbeteren.
Uiteraard zorgen wij goed voor uw privacy.